Spolka nalezaca do EVO Payments International

Archiwum

25. październik 2016 - W marcu 2016 roku Super-Pharm dołączyło do listy Klientów eService. Od tego czasu w placówkach drogerii nieustannie wdrażane są nowe, innowacyjne rozwiązania z dziedziny rozliczeń transakcji bezgotówkowych.
16. luty 2016 - Konsorcjum PKO Banku Polskiego i firmy eService wygrało przetarg na obsługę kart płatniczych w placówkach Poczty Polskiej. W ramach długoterminowej współpracy nastąpi instalacja 8,5 tysiąca terminali płatniczych (POS) w całej sieci Poczty, na których - poza akceptacją kart - dostępne będą usługi wypłaty gotówki oraz doładowań telefonów komórkowych. Klienci Poczty Polskiej jeszcze w 2016 roku uzyskają możliwość płatności kartą za usługi Poczty takie jak opłaty rachunków czy przesyłki paczek.
28. październik 2015 - eService, czołowy gracz wśród agentów rozliczeniowych w Polsce i Europie Środkowo-Wschodniej, w tym roku po raz kolejny zdobył prestiżowy tytuł Geparda Biznesu.
30. czerwiec 2015 - EVO Payments International w najnowszym rankingu prestiżowego Nilson Report za rok 2014 uplasowała się na 14 miejscu wśród największych firm obsługujących transakcje kartowe w Europie.
03. czerwiec 2015 - eService, lider technologiczny płatności elektronicznych w Polsce i Europie Centralnej, uruchomił akceptację BLIK już w ponad 50 000 urządzeń akceptacji płatności bezgotówkowych.
05. maj 2015 - eService, lider wśród agentów rozliczeniowych w Europie Centralnej, w ubiegłym roku oficjalnie rozpoczął działalność operacyjną w Czechach i już odnotował pierwszy sukces – milion rozliczonych transakcji na sąsiadującym rynku.
26. marzec 2015 - Marek Paradowski, Prezes Zarządu eService został uhonorowany nagrodą eDukat za pracę na rzecz rozwoju rynku płatności bezgotówkowych.
05. marzec 2015 - eService, lider wśród agentów rozliczeniowych w Polsce i Europie Centralnej, został nominowany do prestiżowej nagrody Merchant Payment Ecosystem 2015 (MPE) w dwóch kategoriach – Payment Service Provider oraz Processing Award. Jest to już kolejne wyróżnienie Spółki za jej wkład w rozwój międzynarodowego systemu płatności elektronicznych.
19. luty 2015 - eService, lider wśród agentów rozliczeniowych w Europie Centralnej, po raz kolejny może się poszczycić nie tylko spektakularnym wzrostem liczby przetworzonych transakcji w skali roku, ale też rekordową ich liczbą w szczycie przedświątecznym, przekraczającą 3 miliony transakcji jednego dnia.
29. styczeń 2015 - eService, lider wśród agentów rozliczeniowych w Europie Centralnej, po raz kolejny może się poszczycić nie tylko spektakularnym wzrostem liczby przetworzonych transakcji w skali roku, ale też rekordową ich liczbą w szczycie przedświątecznym, przekraczającą 3 miliony transakcji jednego dnia.
17. czerwiec 2016 - eService, lider wśród agentów rozliczeniowych w Polsce i Europie Centralnej, został wyróżniony w prestiżowym rankingu miesięcznika Forbes „Diamenty Forbesa 2016”. Jest to już kolejne wyróżnienie dla Spółki na przestrzeni ostatnich lat, świadczące zarówno o jej doskonałej kondycji finansowej, jak też ambitnej strategii rozwoju.
20. czerwiec 2016 - eService, największy agent rozliczeniowych w Polsce, zdobył prestiżowy tytuł Orła tygodnika „Wprost” 2016 w kategorii „Firma z największym średnim zyskiem netto w latach 2012-2014”.
17. marzec 2017 - Sieć supermarketów Mila od lutego 2017 roku dołączyła do grona Klientów eService. Jest to kolejny Klient sieciowy obsługiwany przez lidera rynku, wśród agentów rozliczeniowych.
09. grudzień 2014 - eService, lider technologiczny wśród polskich agentów rozliczeniowych, w listopadzie bieżącego roku zaprezentował unowocześnioną szatę graficzną systemu płatności online, dodatkowo wzbogaconą o nowe funkcjonalności oraz rozwiązania płatnicze.
27. listopad 2014 - Aplikacją Apple Pay można już płacić w Polsce. Rozwiązanie jest kompatybilne z terminalami obsługiwanymi przez największego agenta rozliczeniowego eService – lidera rynku płatności elektronicznych. Oznacza to, że użytkownicy najnowszego modelu iPhone’a 6 i 6 Plus, posiadający jednocześnie kartę płatniczą wydaną przez bank współpracujący z Apple, już teraz w punktach obsługiwanych przez eService mogą dokonać płatności za towary bądź usługi za pomocą telefonu.
25. listopad 2014 - eService Sp. z o.o., lider technologiczny płatności elektronicznych w Polsce, już od ponad 10 lat oferuje swoim klientom produkt doładowania telefonu komórkowego poprzez terminal POS, a udział terminali Spółki, posiadających tę usługę, rośnie.
24. listopad 2014 - eService, lider technologiczny wśród polskich agentów rozliczeniowych, od 2014 r. prowadzący działalność również w Europie Środkowo-Wschodniej, w tym zdobył roku prestiżowy tytuł Geparda Biznesu.
19. listopad 2014 - Przeprowadzony w sierpniu 2014 r. w Centrum Elektronicznych Usług Płatniczych eService Sp. z o.o. audyt wykazał zgodność systemu zarządzania wprowadzonego w Spółce z normą EN 15838, co stanowi o spełnieniu najwyższych standardów profesjonalnej troski o Klienta.
23. październik 2014 - eService, lider rynku płatności elektronicznych w Polsce, zainstalował pierwsze terminale POS poza terenem Polski i tym samym oficjalnie rozpoczął działalność operacyjną za granicą.
15. październik 2014 - Kapituła Programu Najwyższa Jakość Quality International 2014 jednogłośnie przyznała eService tytuł QI Services za świadczenie najwyższej jakości kompleksowych usług w zakresie akceptacji kart płatniczych.
11. wrzesień 2014 - W lipcu eService zakończył instalację terminali POS we wszystkich sklepach Leroy Merlin – wiodącej sieci hipermarketów branży budowlanej.
- eService Sp. z o.o., lider rynku płatności elektronicznych w Polsce, oferuje swoim klientom innowacyjny produkt AKONTO, umożliwiający finansowanie bieżącej działalności – jest to nowość na polskim rynku.
- eService, lider technologiczny wśród polskich agentów rozliczeniowych, po raz kolejny został wyróżniony, podczas IX Kongresu Gospodarki Elektronicznej otrzymał nagrodę w kategorii „Partner Roku”.
26. luty 2014 - Na zakończonej w Niemczech konferencji Merchant Payment Ecosystem, gromadzącej blisko 500 acquirerów, procesorów i dostawców oprogramowania oraz usług dla sieci handlowych i usługowych, eService zajął drugie miejsce w globalnym rankingu acquirerów rozwijających akceptację płatności mobilnych, będąc najwyżej notowaną w tej kategorii firmą z Europy.